Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πανελλήνιες Πρωταθλήτριες στο Βόλεϊ οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου




Πανελλήνιες Πρωταθλήτριες στο Βόλεϊ οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης στους εφετινούς Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Πετοσφαίρισης έφυγε όπως και πέρυσι με τα δύο τρόπαια αγκαλιά σε αγόρια και κορίτσια.

Επί 15 χρόνια το Ελληνικό Κολλέγιο στα αγόρια και επί μια εξαετία στα κορίτσια είναι πρώτο και με διαφορά και στο σχολικό βόλεϊ. Ειδικά εφέτος η πρωτιά στην γυναικεία ομάδα πανηγυρίστηκε έξαλλα καθώς η κατάκτηση της πρώτης θέσης λόγω των τραυματισμών και των ελλείψεων στην κάλυψη θέσεων, είχε θεωρηθεί «άπιαστο όνειρο».

Τα κορίτσια όμως του Ελληνικού Κολεγίου στους αγώνες των final four που διεξήχθησαν πρόσφατα στην Λάρνακα της Κύπρου δεν το έβαλαν κάτω και μετά από δύο συγκλονιστικούς αγώνες (με τις ομάδες των Σχολών Μωραίτη και του 2ου Λυκείου Σκύδρας), ανέτρεψαν τα προγνωστικά και κατάφεραν να στεφθούν και φέτος πρωταθλήτριες.

Τα αγόρια πήραν το κύπελλο επικρατώντας με 3-0 σετ της Σχολής Μωραΐτη στον τελικό νικώντας με το ίδιο σκορ (25-17) και στα τρία σετ. Η ομάδα των αγοριών του Κολλεγίου αναδείχθηκε στην Λάρνακα πρωταθλήτρια των Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης για τέταρτη συνεχή χρονιά τα τελευταία πέντε χρόνια ενώ ο μαθητής Κώστας Καπετανίδης αναδείχθηκε MVP του Πρωταθλήματος.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων βόλεϊ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης είναι:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ιωαννίδης Εμ.-Καψαμπέλης Δ.): Δροσοπούλου, Πήττα, Καραγκούνη, Παπαδοπούλου, Γουγούση, Τζιαρλή, Καλαγασίδη, Πανταζή, Παπαφωτίου Καρακατσιάνη, Ξανθοπούλου, Καραγιάννη

ΑΓΟΡΙΑ
(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Κ. Ιωαννίδης-Κεχαγιάς Μ.): Χρηστινίδης, Φωτιάδης, Χρηστάκος, Τζιουμάκας, Ζαΐνης, Καπετανίδης, - Μπουράκης, Καΐλης, Κουντουρέτης,
Τζιάβρας, Τσάτσαλος, Μπούτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου