Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Aνάκληση-454-smart-fortwo-στην-ελλάδα



Σε ανακοίνωση πως ανακαλεί 458 Smart For Two (C453) προχώρησε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Τα εν λόγω αυτοκίνητα είναιμε ημερομηνίας παραγωγής από 10/2014 έως 07/2015 και ενδέχεται ο μηχανισμός ασφάλισης του καλύμματος συντήρησης (καπό) να μην ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 

Σε περίπτωση υψηλής ταχύτητας του οχήματος και σε συνδυασμό ταυτόχρονης επίδρασης ισχυρών ριπών ανέμου, ενδέχεται να αποκολληθεί το κάλυμμα συντήρησης του οχήματος. Η αποκόλλησή του από το όχημα θα αύξανε τον κίνδυνο ατυχήματος και θα μπορούσε να δημιουργήσει αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού στους οδηγούς οχημάτων που ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Οχημάτων smart της, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του μηχανισμού ασφάλισης του καλύμματος συντήρησης (καπό), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 800 1176000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου