Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Θύμα εκβιασμού πρώην υποψήφιος Δήμαρχος!

Φίλοι-φίδια εκβίαζαν τον υποψήφιο Δήμαρχο! Τους έπιασαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα!




Δύο άτομα που εκβίαζαν τον υπ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου συνελήφθησαν σήμερα από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για έναν δημοτικό υπάλληλο και έναν ιδιώτη που εδώ και αρκετό καιρό διέδιδαν διάφορα ψεύδη, ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον του επιχειρηματία στο Διαδίκτυο.
Προχτές όμως ήρθαν σε συνεννόηση μαζί του και συμφώνησαν να σταματήσουν την ιντερνετική επίθεση τους εάν έπαιρναν 45.000 ευρώ.
Συμφωνήθηκε να δοθεί σήμερα προκαταβολή 5.000 ευρώ.
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ενημερώθηκε και οι άντρες της "τσίμπησαν" τους δύο εκβιαστές με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη.


Λεπτομέρεια: υπάρχει η πληροφορία ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν στενοί πολιτικοί φίλοι του Μάκη Στεργίου και μάλιστα συμμετείχαν στον συνδυασμό του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Η υπόθεση αποτελεί μία ακόμη επιτυχία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η ίδια υπηρεσία συνέλαβε για "φακελλάκι" τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου