Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

NORTH TRAINERS πρωτοπορεία στην αθλητική προετοιμασία!

Η ιδέα της αθλητικής προετοιμασίας των υποψηφίων της Β' και Γ' λυκείου για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές γεννήθηκε από την ανάγκη των μαθητών για σίγουρη επιτυχία στις πρακτικές δοκιμασίες, καθώς από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η δικαίωση των κόπων χρόνων και η επίτευξη στόχων - ονείρων της ζωής τους.



Αξίζει να σημειωθεί πως όσο υψηλή βαθμολογία και αν συγκεντρώσει ένας υποψήφιος, εάν δεν κατορθώσει να περάσει σ’ ένα από τα αγωνίσματα αυτομάτως απορρίπτεται από την όλη διαδικασία και χάνει το δικαίωμα της εισαγωγής του στις σχολές της Αστυνομίας και του Στρατού. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για τα ΤΕΦΑΑ , καθώς εκεί αθροίζονται οι επιδόσεις και μεταφράζονται σε μόρια , τα οποία τελικώς συμψηφίζονται με τη βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων.
Κατανοώντας λοιπόν την αγωνία των υποψηφίων να θεμελιώσουν την πιθανότητα της επιτυχίας τους έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας, το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων, συμβάλλοντας έτσι στην μεγιστοποίηση της πιθανότητας επιτυχίας τους.

Έχουμε επιλέξει για προπονητές, γυμναστές με εμπειρία και άρτιες επιστημονικές γνώσεις, ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα πληρέστερα γήπεδα της πόλης διαθέτοντας έτσι άριστη υλικοτεχνική υποδομή και σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα γήπεδα αποτελούν εξεταστικά κέντρα των αγωνισμάτων στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.


Η εξατομικευμένη προσέγγιση, η συχνή ενημέρωση των επιδόσεων των μαθητών στους γονείς τους και η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη έχουν ήδη οδηγήσει δεκάδες υποψηφίους που μας εμπιστεύθηκαν , στην επιτυχία. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι για μας η επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειας και της μεθοδικής δουλειάς μας.



Έτσι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με επαγγελματισμό, ποιότητα



υπηρεσιών, ειλικρίνεια, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τους στόχους των παιδιών που μας εμπιστεύονται. αυτά τα χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου