Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με προσωρινή διαταγή του έκανε δεκτή την αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και του ΑΣ ΑΡΗΣ . Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελείται από τους κ.κ.:

Γιάννης Ψηφίδης: Πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ και αυτός που θα έχει το βάρος της υπογραφής. Για το θέμα της υπογραφής έγινε πολύς λόγος. Ήταν επί σειρά ετών ραλίστας, έχοντας μάλιστα το παρατσούκλι ο… ξιφομάχος! Υπήρξε και πρώην πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και είναι αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Βασίλη Ψηφίδη, ο οποίος βραβεύτηκε πέρσι από την οικογένεια του Άρη για την προσφορά του, όντας μέλος της ομάδας που πήρε το κύπελλο το 1970. 

Κώστας Τικπασάνογλου: Αναλαμβάνει υπεύθυνος ενημέρωσης και επικοινωνίας. Είναι δικηγόρος, πρώην πρακτικογράφος των γενικών συνελεύσεων της ΚΜΑ, προερχόμενος από το χώρο των συνδέσμων και πιο συγκεκριμένα από τον Super 3. Είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ. 

Άγγελος Σπυρίδων: Ο «Ρίνγκο» του Άρη. Ο μόνος που δε
χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο παλαίμαχος άσος έχει τιμήσει τη φανέλα του Άρη για 18 χρόνια, ενώ έχει βοηθήσει και από διάφορα πόστα κατά καιρούς. Είναι που θα σηκώσει το αγωνιστικό κομμάτι, θέλοντας να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια και να εμπνεύσει τους νέους ποδοσφαιριστές. 

Τάσος Αβάνογλου: Επί σειρά ετών έχει διατελέσει μέλος των διοικήσεων του ερασιτέχνη, αλλά και την ΚΑΕ. Αναλαμβάνει υπεύθυνος των ομάδων Κ20 και Κ17. 

Βαγγέλης Αγγελούσης: Ο… βενιαμίν της διοίκησης, μόλις 35 χρόνων, μηχανολόγος, με προϋπηρεσία ως έφορος του γυναικείου χάντμπολ του Άρη. Θα είναι υπεύθυνος εγκαταστάσεων. Είχε σημαντική παρουσία παλαιότερα και αυτός στους οργανωμένους φιλάθλους. 

Στάθης Τσομίδης: Δικηγόρος, μέλος της νομικής επιτροπής που «τρέχει» το άρθρο 99. Θεωρείται εξειδικευμένος σε υποθέσεις πτωχεύσεων, ενώ έχει αναλάβει αρκετές υποθέσεις για το Οικουμενικό Πατριαρχείο. 

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Είναι 54 χρόνων, πρώην διαιτητής του συνδέσμου Θεσσαλονίκης, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Άρη, έχοντας μόνιμα θέση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ακόμη κι όταν ήταν εν ενεργεία ρέφερι. Θα αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο έχει «ημερομηνία λήξης», αφού βάσει των όσων αναφέρονται και στο δικόγραφο είναι υποχρεωμένο να διενεργήσει εκλογές μέχρι το τέλος του Ιουνίου. «Η διάρκεια ζωής της νέας διοίκησης θα είναι έξι μήνες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε την υπαγωγή στο άρθρο 99, μετά οι εκλογές και μετά πάμε στα… σπίτια μας» σχολίασε σχετικά στη ο Στάθης Τσομίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου