Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Παραμένουν ως έχουν τα πράγματα στην πιθανή διαδοχή Ψωμιάδη


Έπεσαν οι τόνοι τις τελευταίες μέρες στο θέμα της επόμενης μέρας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, που απέρριψε την αναίρεση του Παναγιώτη Ψωμιάδη μετά την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα, για την υπόθεση των προστίμων.

Μετά την ομοβροντία δημοσιευμάτων που θέλουν τον αντιπεριφερειάρχη να διαδέχεται τον επί δέκα χρόνια Νομάρχη και Περιφερειάρχη, όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι μέχρι τέλους θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. 

Περιφερειακοί σύμβουλοι που βρίσκονται κοντά στον Π. Ψωμιάδη τονίζουν ότι η περιφερειακή ομάδα δε χρειάζεται καθοδηγητές, ενώ από την πλευρά Ψωμιάδη διαμηνύεται ότι ο ίδιος παραμένει εγγυητής της ενότητας και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να διαταράξει την ενότητα της παράταξης, ενώ δείχνει ικανοποιημένος για τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ότι η ΝΔ δεν θα εμπλακεί στη διαδικασία διαδοχής αν και κάποιοι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν.


«Όπως όλοι μαζί ξεκινήσαμε και νικήσαμε, έτσι όλοι μαζί θα πορευθούμε μέχρι την επόμενη νίκη» είπε χθες το πρωί σε συνεργάτες του.
 
Το βέβαιο είναι ότι ο Ψωμιάδης, που πριν από δύο χρόνια σάρωσε στις περιφερειακές εκλογές με ποσοστό 52% στην Κεντρική Μακεδονία, διατηρεί την ισχύ του στην κοινωνία και σε μεγάλο αριθμό στελεχών της ΝΔ στην περιφέρεια. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχει πυκνώσει τις επαφές του με τα στελέχη αυτά, ενώ διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και διαγραφέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου